Draga PRH družina

Neizogibna prestavitev festivala, za katerega smo garali vse od zadnje edicije, nas ni prizadela samo mentalno, temveč je zadala tudi velik finančni udarec naši nedovisni organizaciji. Verjetno bo trajalo več let, da si opomoremo, saj smo do sedaj v predprodukcijo, promocijo in ostale aktivnosti že vložili veliko nepovratnih sredstev. Vsi stroški se bodo v naslednjem letu še podvojili.
Zaradi nastale situacije smo razmišljali, da bi kapaciteto festivala povečali na 8.000 obiskovalcev, to pomeni, da bi morali oder prestaviti na travnik, kar pa bi verjetno uničilo intimno festivalsko vzdušje, ki smo ga gradili zadnjih 9 let. Vsem zvestim obiskovalcem, ki ste nas v teh časih zasuli z izjemno podporo obljubljamo, da bo festival ostal zvest svojemu poslanstvu.

Prejeli smo mnogo čudovitih podpornih sporočil in idej, s katerimi bi lahko nekoliko omilili finančno situacijo, v kateri smo se znašli. Zaradi tega smo se odločili, da vzpostavimo crowfunding kampanjo, ki bi omilila finančne posledice. Čeprav je ciljni znesek visok, stroški paketov znašajo skoraj 50% vrednosti vaših nakupov, a vsak evro pomeni več možnosti, da festival preživi.
Težko je ubesediti, kako zelo nam vaša pomoč pomeni. Za podporo vam bomo neizmerno hvaležni, hkrati pa se zavezujemo k še bolj trdem delu vnaprej.

Hvala


The campaign ended on June 5th 2020. We started printing right after and will start shipping packages end of June.

1.198
Podporniki

59.085,00 EUR
Cilj: 200.000,00 EUR