Punk Rock Camp 2.1 je alternativna izvedba festivala, ki letos nadomešča že v drugo odpovedani festival Punk Rock Holiday. Kupljene vstopnice za razprodani PRH 2.0 veljajo za PRH 2.2. Punk Rock Camp je ločen dogodek.

Ideja je sestaviti program, kot smo ga vajeni na Beach Stageu z evropskimi bendi, ki lahko potujejo v Tolmin. Turnej namreč ni. In seveda vse ostalo, kar lahko doživite na Punk Rock Holidayu. Samo v manjšem obsegu.

Trenutno potrjene skupine (po abecednem redu):
A GUY NAMED LOU, ADRENALIZED, ALO! STARI, CF 98, DEADENDS, ELVIS JACKSON, F.O.D., FOR I AM, HAPPY OL’ McWEASEL. MARCH, THE MORRONS, ONE HIDDEN FRAME, PIGS PARLAMENT, SIDEWALK SURFERS, STRAIGHTLINE and VENEREA

Program se bo dopolnjeval v naslednjih tednih.

Kar se tiče omejitev Covid 19 na prireditvah, so v Sloveniji v veljavi spodnje omejitve, vendar je vlada sprejela poroštveno shemo, ki predvideva odpravo distance in mask za zunanje prireditve od avgusta dalje. Edina omejitev, ki bo verjetno ostala, je tako imenovani PCT vstopni pogoj, ki je podrobneje opisan spodaj.

Splošni pogoji


Če želite za vstopnico za festival PUNK ROCK CAMP 2.1 unovčiti BON21, na [email protected] posredujte naslednje podatke:
  • EMŠO
  • ime in priimek
  • kopija osebnega dokumenta